Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!

Τα λαμόγια της νέα τάξης ξαναχτυπούν.... Αυτή την φορά στην Χαλκίδα οταν κάποιοι έκαναν το χρέος τους και έκραξαν τον δοσίλογο πρόεδρο της χούντας της κατοχικής κυβέρνησης τους συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής... 



Πριν λίγο στην Χαλκίδα που βρίσκεται για τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (Πρόεδρος της Goldman Sachs για τους κακόπιστους) κ. Παπούλιας και οι βουλευτες έφαγαν άγριο κράξιμο απο τους πολίτες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ...Ο Πρόεδρος κάθησε μόλις 20 λεπτά να γίνει ο αγιασμός στα γρήγορα και έπειτα έφυγε.
Μάλιστα προσπαθήσαν να φιμώσουν και τον απλό κόσμο που είχε πάει να διαμαρτυρηθεί κάνοντας 5 συλλήψεις.
 

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/01/20-5.html#ixzz1ihEkf8YG 

Με μια σύντομη τελετή που στιγματίστηκε από αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εσωτερικών, Αναστάσιου Γιαννίτση. Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού. Μετά τη ολοκλήρωση της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες. Οι συλληφθέντες αρχικά είχαν προσαχθεί και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας».
πηγή:
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2118980


Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στα αδέρφια μας που κατηγορούνται άδικα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και οπου αλλού βρίσκοντε.....  διαβάστε και το σχετικό αρθρο: 

Στις 6 Φεβρουαρίου η δίκη των αδελφών μας για τα γεγονότα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου