Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ιερός πόλεμος.



 Καταρχάς καταδικάζουμε κάθε είδους βλασφημίας και ασέβειας που γίνετε εις βάρος της θρησκείας μας και δεν ανεχόμαστε σε καμία περίπτωση να προσβάλλουν τον ΘΕΟ  και την πίστη μας. Έχουμε δημοκρατικό δικαίωμα να διαδηλώνουμε ειρηνικά και να εκφράζουμε την αντίθεση μας σε ότι δέν μας αρέσει. πόσο μάλλον όταν βλασφημάτε και βεβηλώνετε η πίστη μας. Καταδικάζουμε  οποιαδήποτε συμπεριφορά που προσβάλει και θιγεί τα πιστεύω των συνανθρωπων μας. Οπως Για παραδειγμα η παρασταση Corpus Christi, η εμετική σελίδα του πασταφαριανου που υβριζει και σπιλωνει την μνημη του γέροντος Παϊσιου. Καταδικάζουμε την αντίχριστη προπαγάνδα και την ασυδοσία που υπάρχει για το θέμα της βλασφημίας και της ασεβείας.
Δεν είμαστε χριστιανο-Ταλιμπάν κι ουτε έχουμε κυρήξει Τζιχάντ στους απίστους. Δέν θέλουμε να βλάψουμε κανέναν συνάνθρωπό μας. Ως Χριστιανοι ορθόδοξοι υπερασπιζόμαστε το αρθρο του Ποινικου κωδικα Περι Θρησκευτικής ειρηνης και θεωρούμε οτι η δικαιοσύνη και οι νόμοι πρεπει να τηρούντε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Αυτός ο νόμος πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται κι όχι να καταργηθεί όπως θέλει η νέα τάξη και τα αριστερά κόμματα στο όνομα της ανεξηθρησκείας... Το Σύνταγμα υπάρχει για να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε την πίστη μας, την πατρίδα μας, την ορθοδοξία, τα ιδανικά, τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Εκφράζουμε την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε μορφή βίας  ητε ειναι ψυχολογική ητε ειναι σωματική και την καταδικάζουμε ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
Πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται από ορθοδόξους χριστιανούς.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε γεγονότα και καταστάσεις που προετοιμάζουν τον εμφύλιο πόλεμο στην πατρίδα μας. Είμαστε ενα καζάνι που κοχλάζει. Τρωγόμαστε μεταξύ μας κι ο εχθρός αλωνίζει ανενόχλητος...

Ας ξεκινήσουμε από τα πιό πρόσφατα γεγονότα για την βλάσφημη παράσταση και τα παρατράγουδα που ακολούθησαν. Εκτιμούμε  οτι ήταν λάθος κίνηση των ζηλωτών χριστιανών ο τρόπος που έγινε αυτή η διαμαρτυρία για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχαν αποφευχθεί τα παρατράγουδα έτσι ώστε να μην δώσουμε περισσότερη τροφή στους αντίχριστους να συνεχίσουν με περισσότερο πάθος τον πόλεμο τους εναντίων Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της ορθόδοξης πίστης μας. Θεωρούμε ότι οι χριστιανοί αδελφοί μας έπεσαν θύματα σε μία καλοστημένη νεοταξική παγίδα που στόχο ειχε την περεταίρω στοχοποίηση των χριστιανών και της ορθοδοξίας.

 Μετά απο τον αντίχριστο πασταφαριανό που βλασφημούσε τον ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΟ σειρα πήρε η βλάσφημη παράσταση να προβληθεί εντονότατα, να πάρει δημοσιότητα, και να γεννήσει άπειρες αντιδράσεις απο τους αντίχριστους  ψευτοκουλτουριάρηδες υπερασπιστές της ελευθερίας της ύβρης.... Θα έπρεπε να μας είχε γίνει μάθημα η ιστορία με τον πασταφαριανό, τελικά όμως....όλο αυτό λειτούργησε ώς η καλύτερη διαφήμιση αυτού του ανεπαίσχυντου βλάσφημου έργου που χωρίς την συνδρομή των ζηλωτών θα είχε πάει άπατο...

Οι ηθικοί αυτουργοί όλης αυτής της σκευωρίας κατά την αποψή μας είναι η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της κατοχικής κυβέρνησης. για καθαρά  ψηφοθηρικούς λόγους. Κατάφεραν να δυναμιτίσουν για ακόμα μια φορά το κλίμα ώστε να διχάσουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία μας με την γνωστή τακτική του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε ξανά στις αίθουσες των σπιτιών μας από τα γνωστά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κι απο το internet με τους γνωστούς πρωταγωνιστές να δίνουν ρεσιτάλ. Είδαμε απίστευτα πράγματα. Προπαγάνδα για όλα τα γούστα και για όλες τις πεποιθήσεις.

Εκφράζουμε την απορία μας πώς γίνεται  η εκκλησία και ειδικά ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ να δέχονται την βοήθεια και την προστασία ενός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,  ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ, ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ κόμματος χωρίς ακόμα να το έχουν ΑΦΟΡΙΣΕΙ.

Προφανώς οι περισσότεροι θα πρέπει γνωρίζουν ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος της Χρυσής Αυγής. Βεβαίως κατανοούμε την παραπλάνηση και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι αδελφοί μας Ελληνες πατριώτες, χριστιανοί ορθόδοξοι, απο το σάπιο νεοταξικό σύστημα που προωθεί αυτό το κόμμα και την άνοδο των άκρων. Απορούμε όμως πώς οι αδελφοί μας ανέχονται αυτό το κόμμα να καπελώνει και να καπηλεύεται την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ως ο μοναδικός υπερασπιστής και μπροστάρης στους αγώνες της πατρίδας μας. Εμείς σε καμία περίπτωση δέν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό γιατί έχουμε την αίσθηση οτι εξυπηρετεί τα σχέδια της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Ως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ προτείνουμε λοιπόν εάν η Χρυσή Αυγή θέλει να πρωτοστατήσει στον αγώνα απελευθέρωσης του έθνους μας, χωρίς να  χρησιμοποιεί με δολιότητα κινήσεις και πράξεις που αποσκοπούν για την συλλογή ψήφων...  ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ.
Κατόπιν αυτού επίσης προτείνουμε να κάνει διαμαρτυρίες σε αντιχριστιανικές συναυλίες που προσβάλλουν την πίστη μας και την θρησκεία μας ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΈΣ ΣΤΟΕΣ.

Δέν ειναι λογικό όποιος νιώθει και δηλώνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ να κινδυνεύει να κατηγορηθεί ώς χρυσαυγίτης και φασίστας... Αυτη είναι η τακτική των αριστερών που  με αυτόν τον τρόπο έδωσαν τα ποσοστά που έχει η χρυσή αυγή σήμερα και που δυστυχώς μετά απο όλα  αυτά βλέπουμε να αυξάνοτε ακόμα περισσότερο...  Δέν ειναι καθόλου λογικό οι ψευτοδημοκράτες προοδευτικοί υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου να καταδικάζουν το βίντεο για τον μωάμεθ που στάθηκε η αφορμή να γίνει παγκόσμια εξέγερση των ισλαμοφασιστων και να μήν κάνουν το ίδιο οταν το ίδιο πράγμα αφορά Τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Ειναι ντροπή και αισχος να μας παριστανουν τους προοδευτικούς ενω οι ιδιοι συμπαραστέκονταν στους ισλαμοφασιστες σε συγκεντρωση της Αθήνας φωνάζοντας συνθηματα για τζιχάντ και εναντιων των χριστιανών.


Η συγκέντρωση - προβοκάτσια των ισλαμιστών με αφορμή  το προβοκατόρικο βίντεο εναντίων του Μωάμεθ μόνο τυχαία δεν ηταν. 

Η Νεα Ταξη χρησιμοποιεί τους μισθοφόρους ισλαμοφασιστες (βλέπε. Λιβυη, Συρια, Λιβανο, Αιγυπτο, Ιρακ,κτλ.) να κηρύξουν Τζιχαντ-Ιερό Πόλεμο και με την βοήθεια του ΝΑΤΟ και της CIA να καίνε εκκλησίες, να  σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, χριστιανούς, πατριώτες, γυναικοπαιδα και να επιβάλλουν την χούντα της νέας τάξης και του Ισλάμ....

Οι Μουσουλμάνοι υποτίθεται οτι πολεμούν τον Σιωνισμό αλλα ο κύριος στόχος τους είναι οι χριστιανοί λόγο του Ισλάμ.

Πιστεύουμε οτι Χριστιανοί και μουσουλμάνοι κι ολοι οι άνθρωποι μπορούν να ζούν ειρηνικά και να είναι ενωμένοι ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τον Σιωνισμό. Ο προφήτης τους είπε να προστατεύουν τους χριστιανούς (όπως κάνουν εδώ και αιώνες στην μονή της αγίας Αικατερίνης στο ορος ΣΙνα), κι οχι να τους αποκαλούν σκυλιά, άπιστους και να τους κόβουν τα κεφάλια....
Δυστυχώς όμως αυτές τις πρακτικές έχουν οι μισθοφόροι ισλαμοφασιστες.

Ο αντίχριστος και τα τσιράκια του πολεμάνε  με λύσσα την ορθοδοξία και τους χριστιανούς... Οι χριστιανοί και η ορθοδοξία είναι το μόνο εμπόδιο για την Νεα Τάξη και το τσιπάρισμα.....

Η στρατιά του αντίχριστου - το 4ο ΡΑΙΧ είναι όλοι οι αντίχριστοι, ασεβείς, βέβηλοι, βλάσφημοι φανατικοί πολεμίοι του ΧΡΙΣΤΟΥ που θα δεχτούν το χάραγμα του θηρίου και θα υποδεχτούν τον αντίχριστο ως Μεσσία τους. Αυτοί ας προσκυνήσουν τον αντίχριστο  Ας πάρουν το χάραγμα....

Εμείς  πιστευουμε και προσκυνάμε τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δέν θα καταφέρουν ποτέ να Τον νικήσουν.
Ο Κύριος ημών ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ χλευάστηκε, μισήθηκε, βασανίστηκε και Σταυρώθηκε. Το ίδιο οι Άγιοι Οσιομάρτυρες και οι Μαθητές Του.  Χλευάστηκαν, κυνηγήθηκαν και θανατώθηκαν.
Ο Ιησούς Χριστός υπάρχει! Ζει Κύριος ο Θεός Ημών! Αναστηθηκε και θα Ξανάρθει μετα Δόξης να κρίνει ζώντες και νεκρούς.


Το έχουμε ξανα πεί και θα το λέμε συνέχεια οτι... Αυτά τα δύο κόμματα ειναι η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος. Ο φασισμός, το μίσος και η βία δεν έχουν χρώμα. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα ητε απο αριστερά ητε απο δεξιά. Δεν εχει καμία σημασία... Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.

Απο την μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το ιστολόγιο προσπαθούμε αφιλοκερδώς να ενημερώνουμε και να αφυπνίσουμε τους συνανθρώπους μας. Είμαστε στο στόχαστρο της Νέας Τάξης και το γνωρίζουμε πολύ καλά... Δεν τους φοβόμαστε όμως. Ξεμπροστιάζουμε τα σχέδια τους και αντιστεκόμαστε. Καλούμε όλους να προβληματιστούν και να μην επιτρέψουν να επέλθει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Ελπίζουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου