Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα στην ψυχή σου άλλο ένα πρόβλημα το οποίο θα σε οδηγήσει θέλοντας και μη, αργά αλλά σταθερά μακριά από τον ζωοδότη Χριστό που έχυσε το αίμα του για σένα.  Αυτό αδελφέ είναι ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Θα αποδείξουμε παρακάτω γιατί είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ και το χειρότερο που σου κάνει είναι να μην καταλαβαίνεις τον εχθρό του Χριστού και της Πατρίδας σου, το κλειδί για τον πλήρη έλεγχο της ψυχής και της πατρίδας σου.
      Η πολιτική έχοντας σάν ρίζα την υποκρισία διότι έχει αναχθεί επιστημονικώς και παρουσιάζεται σαν υποκριτική επιστήμη (στο εξωτερικό έτσι τουλάχιστον ονομάζεται) είναι εξ' ολοκλήρου αντίθετη με το θέμα το Χριστιανικό. Ό Ιησούς Χριστός είναι ταπεινός,  ευθύς, αληθής,  πράος,  καυτηριάζει την υποκρισία συνέχεια μέσα στο Ευαγγέλιο.


   Καμία σχέση δεν έχει η υποκρισία με την αλήθεια.  Ο λόγος του Χριστού είναι αλήθεια,  φώς,  ειρήνη στην ψυχή.  Η πολιτική είναι σκότος και βόθρος δικαιολογιών,  χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα να πετύχει τους σκοπούς της.  Οι σκοποί της είναι ΥΛΙΣΤΙΚΟΙ.  Αν σας πει και κανένας (όπως και τελευταίως παρατηρείται) ότι είναι και πνευματικοί είναι ΨΕΥΤΗΣ.   Απλά εκμεταλεύεται καταστάσεις,  κι αν πάει να χρησιμοποιηθεί για πατριωτικούς η θρησκευτικούς λόγους θα ΑΠΟΤΥΧΕΙ,  διότι ΧΡΙΣΤΟΣ-ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ.

     Παραδείγματα πάμπολα,  διότι ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΩΝΑΣ ΔΕΝ  ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.  Ή πολιτική είναι ο τρόπος που προσπαθεί ο άνθρωπος να φέρει καλυτέρευση στον υλικό κόσμο και όποιος πιστεύει στην πολιτική ΑΡΝΕΙΤΑΙ  ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ και μεταστρέφεται στην ύλη, χάνει με λίγα λόγια την ελπίδα στην πρόνοια του Θεού και το παροδικό μυαλό του, τον οδηγεί ορθολογιστικά στην οδό κάθε ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.


     Ο δε αντίχριστος ως γνωστόν εκεί θα βαδίσει με την νέα εποχή και θα κατακτήσει τους πάντες όσους κατά τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο δεν θα είναι το μυαλό και η ψυχή τους στα ουράνια.  Και στα δύο δεν μπορεί να είναι η επιθυμία σου, ή θα είναι επάνω στόν Χριστό με τα πνευματικά, η κάτω με τον αντίχριστο και τα κοσμικο-υλικά.

  
  Αν είναι κάτω στην ύλη φυσικά δεν θα καταλάβεις τον ψευδομεσσία των Εβραίων, αντίχριστο,  που θα σου παρουσιαστεί σαν σωτήρας και θα σε ξεγέλασει, χρησιμοποιώντας και την τέχνη της πολιτικής αφού θα παρουσιαστεί σαν σωτήρας όλης της γής. Είναι γεγονός ότι οί εβραίοι τον μεσσία τους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ τον θέλουν, και σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ θα τον ανακυρήξουν. 
 
 
 


 Γι αυτό λοιπόν και για τις εμπειρίες που έχεις,  βλέποντας τη ζημιά έκανε η πολιτική στη χώρα σου μέσω του εβραϊσμού,  σιωνισμού,  μασονίας (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) και θυμήσου όταν αιματοκυλίστηκε η ΕΛΛΑΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ.  Δεξιοί η αριστεροί ( ΟΥΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ), χιλιάδες οι νεκροί τότε από συμπατριώτες μας και με αδελφικό αίμα ακόμη.

   Κάποιος μοναχός που ζει ακόμα, επί αλληλοσκοτωμού δεξιών και αριστερών, κοσμικός τότε, προσευχηθεί μη ξέροντας τι να κάνει, και τότε ενεμφανίσθει ο Ίδιος ο Κύριος με φωτεινό σημείο του Σταυρού να πορεύεται για να μη νομίζει ότι είναι πλάνη και του λέγει : "ούτε με τους δεξιούς ούτε με τους αριστερούς, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ", και αυτά για να φύγει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

   Τώρα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα, περί των κυρίων, βασικών, μασονικών, και Εβραίκών κομμάτων που σου φοράνε παρωπίδες εβραικού τύπου,(γιατί κατά τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών είναι όλα προσεγμένα και μελετημένα), ενώ παράλληλα δουλεύουν και εργάζονται καθαρά για τα συμφέροντα του σιωνισμού και της νέας εποχής.

  
  Διότι είναι αποδεδειγμένο ότι όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας και ως ΜΑΣΟΝΟΙ είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, σκέψου μόνο τι λόγο θα δώσεις, όταν Ελληνικέ λαέ, συνεργείς, στο να βγούν οι προδότες της πατρίδας σου.  Εν τη ημέρα κρίσεως να ξέρεις ότι θα δώσεις μεγάλο λόγο στον Χριστό που αγαπά τον περιούσιο λαό του, αλλά δεν επεμβαίνει στο αυτεξούσιο του ανθρώπου.

    Αν ψηφίσεις πολιτικούς που ψηφίζουν αντίχριστους νόμους και σφραγίζουν με Σένγκεν την Ελλάδα με τον ένα η τον άλλον τρόπο, η αιώνια κόλαση σε περιμένει. Ό Χριστός είναι Δίκαιος δεν χωράνε "προφάσεις εν αμαρτίαις" έδω αν εσυ θέλεις να σφραγισθείς, σφραγίσου, ο πλησίον σου τι σου φταίει; Αν αγαπάς τον Χριστό και τον πλησίον σου, δεν θα τους ακολουθήσεις τους σημερινούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.


   θα βάλεις τη συνείδησή σου, (αν λειτουργεί),  και άφησε κατά μέρος τις δικαιολογίες του γραικυλισμού όπως : "το παιδί μου να βολέψω, να βολευτώ εγώ, και κομμάτια ας γίνει ο άλλος",  και φοβάσαι να εκφραστείς ανοιχτά, τι πιστεύεις σημερινέ Ελλήνα, ότι σε χωρίσανε, και φοβάσαι τον διπλανό σου σαν ρουφιάνο, εκεί σε φτάσανε.


    Να ένα άλλο αίτιο που πολλοί αναρωτιούνται και λένε γιατί πολλοί δεν γυρνούν στην Ορθή Πίστη που βρίσκεται πράγματι η Χάρις του Χριστού.  Διότι αν ψάξουν μέσα τους θα δούν ότι κάπου δεν λειτουργούν δίκαια πρός τον πλησίον, δεν ασπάζονται την αλήθεια ούτε έχουν αγάπη και ταπεινό φρόνημα, γι αυτό συμβαίνουν αυτά.
    Ή πολιτική σαν εφεύρημα σημερινό, όλοι οί σκοτεινοί άνθρωποι της νέας εποχής,  του λευκού αδελφάτου της σαμπάλας, σιωνισμού,  μασονίας, εκεί πάνω στηρίζονται.


  Την υποκριτική μάσκα της πολιτικής θα φορέσουν για να σε διαλύσουν Έλληνα Χριστιανέ και το πετύχανε,  δεν φταίνε αυτοί,  όμως εσύ έδωσες βορά στο λύκο, του άνοιξες  το μαντρί και κατασπαράζει τα πρόβατα,  και τυφλώθηκες. Δεν έχεις ανοίξει τον λάκκο τον δικό σου και των συμπατριωτών σου,  ψηφίζοντας εχθρούς του Χριστού εβραιομασόνους;  Δεν γίνεσαι έτσι ένας νέος ιούδας;  Αν τα πιστεύεις και τα καταλαβαίνεις,  αγωνίσου να ανοίξεις και άλλων τα μάτια από την ΜΑΥΡΗ ΤΥΦΛΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


  Εάν θέλεις να είσαι και ομολογητής πάρε την απόφαση και αγώνίσου υπέρ του Χριστού και εναντίον των εχθρών Του, και ο αμάραντος στέφανος του Ομολογητού σε περιμένει. 

    Για φαντάσου ό  Έλληνας που φημιζόταν ότι έδωσε το φως στα έθνη, που κατάντησε, και σε τι πνευματικό σκότος έφτασε που και οι μαύροι της ζούγκλας να τον  κοροϊδεύουν που δεν βλέπει τι του κάνουν οι εχθροί του, οί πολιτικοί.  Αλοίμονο που μας πάνε οι Εβραίοι,  να ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες,  χρησιμοποιώντας την πολιτική και τους πολιτικούς σαν μέσο.


  ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ.


ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ-ΑΓ.ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ Νο 3
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου