Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η NSA συλλέγει δεδομένα για «ό,τι κάνει ένας χρήστης στο Internet»

Η NSA συλλέγει δεδομένα για «ό,τι κάνει ένας χρήστης στο Internet»
Είμαστε στο 2013, όχι το 1984 γράφει το πλακάτ του ακτιβιστή σε διαμαρτυρία κατά της NSA   (Φωτογραφία:  Reuters )

Ουάσινγκτον
Τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο μπορούν να ερευνήσουν οι αναλυτές της NSA χωρίς να έχουν εκ των προτέρων εξουσιοδότηση, αποκαλύπτει απόρρητη εσωτερική παρουσίαση της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας που φέρει στο φως ο Guardian στο πλαίσιο των αποκαλύψεων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν.

Το πρόγραμμα XKeyscore μέσα από ένα απλό γραφικό περιβάλλον με μενού και πληθώρα επιλογών μπορεί να ερευνά email, ηλεκτρονικές συνομιλίες (τσατ) και ιστορικό πλοήγησης από εκατομμύρια άτομα.


Η παρουσίαση του προγράμματος: έγγραφο της NSA στον Guardian

Είναι το ευρύτερης κλίμακας πρόγραμμα για την επεξεργασία πληροφοριών από το Internet λέει η NSA στην παρουσίαση που χρονολογείται πριν από κάποια χρόνια και ίσως είναι πλέον παρωχημένη, με την έννοια ότι το πρόγραμμα είναι πιθανό να έχει διευρυνθεί κατά πολύ.

Ο Σνόουντεν είχε πει εξαρχής ότι, καθισμένος στο γραφείο του, μπορεί να παρακολουθήσει τον οποιονδήποτε «μέχρι και τον πρόεδρο [των ΗΠΑ] αν έχω ένα προσωπικό email».

Αυτή η παρατήρηση, που είχε αμφισβητηθεί για το πόσο εφικτή είναι, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Και μάλιστα ένα email μπορεί να μην είναι καν απαραίτητο αν υπάρχει τηλέφωνο, όνομα, διεύθυνση IP και λέξεις κλειδιά.

Το XKeyscore είναι μέρος μόνο της τεράστιας υποδομής της NSA για την παρακολούθηση πρακτικά ολοκλήρου του Internet.

Καταγράφει δεδομένα και μεταδεδομένα από την καθημερινή δραστηριότητα ενός χρήστη στο Internet. Ο όγκος είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορούν να διατηρηθούν παρά για λίγες ημέρες ή 24 ώρες. Τα πιο ενδιαφέροντα μεταφέρονται σε άλλες βάσεις όπου διατηρούνται μέχρι και πέντε χρόνια.

Η υπηρεσία έχει και άλλες πλατφόρμες συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης και όλες λειτουργούν έξω από οποιοδήποτε εσωτερική εξουσιοδότηση και, όπως φαίνεται, έξω από τον έλεγχο και των τριών εξουσιών.

Αποχαρακτηρισμοί εγγράφων

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η αμερικανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα σχετικά με τη συλλογή δεδομένων από τηλεφωνικές κλήσεις.

Είναι τρία έγγραφα με τα οποία δινόταν η έγκριση και παρέχονταν εξηγήσεις για τη συλλογή τηλεφωνικών πληροφοριών αναφορικά με ένα από τα προγράμματα παρακολούθησης, την ύπαρξη των οποίων αποκάλυψε ο Σνόουντεν.

Ένα μεγάλο μέρος από το περιεχόμενο των εγγράφων έχει ήδη παρουσιαστεί δημοσίως μέσα από τις καταθέσεις αξιωματούχων των υπηρεσιών πληροφοριών στο Κογκρέσο, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν τι ακριβώς ήταν τα στοιχεία που αποκάλυψε ο Σνόουντεν. Κάποιες σελίδες παραμένουν πάντως διαγραμμένες για λόγους ασφάλειας.

* Πέραν αυτών, ο υποδιευθυντής της NSA Τζον Ίνγκλις διαβεβαίωσε ότι κανένας δεν απολύθηκε, ούτε και υπέβαλε την παραίτησή του, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και να υποκλέψει μεγάλο όγκο απόρρητων δεδομένων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: Μεσίτες διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». «Δεν τα δίνουμε σε μαύρους, μόνο σε κανονικούς ανθρώπους».






Με τόσους αγώνες σε Αμερική και Ευρώπη, από το εβραϊκό λόμπι, εβραϊκούς συλλόγους, «ακτιβιστές» και πολιτικούς εβραϊκής καταγωγής, κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» και υπέρ των «ανοιχτών συνόρων» και των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών», θα περίμενε κανείς το Ισραήλ να είναι ο ‘παράδεισος’ της «ανοχής» και του «αντιρατσισμού». Δυστυχώς, όμως…*

"Είμαι ρατσιστής": Μια εντυπωσίακή αντίδραση στην κατηγορία περί ρατσισμού


Του Μάνου Ηλιάδη
Η καταγγελία κάποιου ως ρατσιστή, ιδιαίτερα στην χώρα μας, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» την προσάπτουν εναντίον οποιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική τους για πολλά θέματα, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Από πλευράς προπαγανδιστικής τεχνικής, αυτό αποβλέπει στο να φέρει σε θέση σε άμυνας τον οποιονδήποτε αντίπαλο, να επηρεάσει το φρόνημά του για αντίσταση σε ένα θέμα και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία ως ένα άτομο μειωμένου ηθικού κύρους.

Δείτε βίντεο με ολόκληρο το χρονικό από τις παράνομες συλλήψεις πολιτών, χθες βράδυ, στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό.

Επέμβαση της αστυνομίας στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό. Στο Αυτόφωτο με σαθρό κατηγορητήριο αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Δείτε ολόκληρο αμοντάριστο το βίντεο με τις πρώτες συλλήψεις:

ΤΑΓ-ΜΑΤ-ΑΛΗΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ..

Το απόρρητο σχέδιο-έκπληξη των Αμερικανών για την Ελλάδα

Κωδικός «Σταθερότητα»: Αυτός είναι ο τίτλος του απόρρητου σχεδίου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές, με τελικό στόχο τη μετάθεση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους κατά πενήντα χρόνια, το 2063.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», οι Αμερικανοί έχουν χάσει την υπομονή τους με τους Γερμανούς και θεωρούν επικίνδυνη πολυτέλεια την αναμονή μέχρι την άνοιξη του 2014, προκειμένου να αρχίσουν οι συζητήσεις για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Ο Πάνος Καμμένος στο Kontra CHANNEL

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ KONTRA CHANEL «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Γ. ΜΟΥΤΣΟ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/panos-kammenos-kontra-sto-mnimonio.html#ixzz2aYl1hvj8

Αυθεντική ή φωτομοντάζ η φωτογραφία στη Μονή Εσφιγμένου;







Η παραπάνω φωτογραφία υποτίθεται ότι είναι από την χθεσινή επιχείρηση να εκτελεστεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου και υπέρ της νέας.
Είναι πραγματική η πρόκειται για φωτομοντάζ ?.
Εμείς να σημειώσουμε τις αντιφάσεις και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας.




1)Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι αντεστραμμένο γιατί το φωτεινό σημείο βρίσκεται από την κάτω μεριά, ενώ λογικά έπρεπε νά “ναι από πάνω, λόγω ουρανού και ηλίου.
2)Το περιεχόμενο δε φαίνεται να έχει πυκνότητα, άρα έπρεπε να σχηματίζεται αμυδρά η γραμμή του καλωδίου πίσω από το μπουκάλι.
3)Δεν υπάρχει καπνός στη φωτιά και η φλόγα φαίνεται θολή στις άκρες. Ένδειξη ότι ενδεχομένως έχει δουλέψει photoshop ή εντολή blur tool.
4)Το κενό αέρος στο πίσω μέρος του μπουκαλιού δεν είναι οριζόντιο και έχει κλίση προς τα πίσω (photoshop, εντολή rotate).
5)Ο φωτογράφος βρίσκεται σε τέτοια θέση που λογικά αν έπεφτε η μολότοφ θα φωτογράφιζε την φωτιά που θα προκαλούσε.
Ποτέ μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε, τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες τις έχουν κάνει με φωτογραφίες και βίντεο.


news.kozaninet.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/fotomontaz-moni-esfigmenou.html#ixzz2aYdH8QIU

Aπίστευτο! ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...Οι 107 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...Μοναχός στο Άγιο Όρος πετάει μολότοφ! Φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...



Στεναχωρούμαι που πολλά blog πέφτουν στην παγίδα και αντί να βραβεύσουν αυτήν την κίνηση και να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας μας την παρουσιάζουν ως καταδικαστέα…
Τι να κάνανε οι μοναχοί δηλαδή να παρέδιδαν τα κλειδιά της Μονής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Το ότι οι Νεοταξίτες σκάσανε με μπάτσους και μπράβους και με ένα κλαρκ προσπάθησαν να σπάσουνε την πόρτα της Μονής και να διαταράξουν την ησυχία των γερόντων που απλά θέλουν την ησυχία τους για να προσεύχονται τι έχει να πει;
Τα πράγματα είναι απλά…
Ο Βαρθολομαίος θέλει να βγάλει τους μοναχούς (original),τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και της ΕΛΛΑΔΑΣ μας Έξω από την Μονή για να βάλει δικα του Νεοταξικά άβουλα πρόβατα μαιμου μοναχούς που αποδέχονται τον Πάπα…να κάνουν συνλλειτουργείες και άλλα αιρετικά σατανικά πράγματα όπως βέβαια να αναλάβουν και την διαχείριση των κονδυλίων που οι original μοναχοί δεν θέλουν να πάρουν…



Τα θεωρούν λεφτά του Σατανά… Λέτε να μην ξέρουν τι λένε αυτοί οι γέροντες;

(Ακόμα και το Hellas Orthodoxy έπεσε στην παγίδια...Ύποπτο...Δείτε πως παρουσιάζει το συμβάν...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!)

ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ(ΜΑΙΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΙ) ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ(ORIGINAL) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚAI ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ...
ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;
Από πότε ο Ορθόδοξος πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει μπράβους που τους στέλνει να βγάλουν μοναχούς από την μέση των σκοτεινών σχεδίων του;
Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Ορους.
Ανδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί.




Ενας μοναχός τραυματίστηκε, σύμφωνα με το thesstoday, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα με μικρό γερανό.
Οι μοναχοί για να ανακόψουν την επέμβαση πέταξαν στουπί προς τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να εξετάζεται ακόμη και η παρέμβαση του εισαγγελέα με κατηγορίες για τρομοκρατική ενέργεια.

Το έγκλημα συνεχίζεται!Προς ιδιωτικοποίηση το νερό!;


Μετά το μεγάλο κόλπο που έγινε στη ΔΕΗ, ένα βήμα πιο κοντά στην ιδιωτικοποίησή της είναι η ΕΥΔΑΠ, καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων τροποποίησε το καταστατικό της, αίροντας και το τελευταίο τυπικό «εμπόδιο» που προέβλεπε πλειοψηφικό ποσοστό του Δημοσίου στην εταιρεία.

Παράλληλα, με τροπολογία “σφήνα” που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού «Απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αναδιάρθρωση του ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και λοιπές διατάξεις» ανοίγει ο δρόμος να ρυθμιστούν τα κρατικά «φέσια» προς την ΕΥΔΑΠ, τα οποία ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπεται “κούρεμα” στα εφάπαξ των εργαζομένων.

Την ίδια ώρα τα υπουργεία Υποδομών και Περιβάλλοντος θα ελέγχουν και θα ρυθμίζουν την τιμή του νερού μετά τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις των εταιριών ύδρευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την προστασία των καταναλωτών. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την επόμενη γενική συνέλευση που θα απελευθερώνει πλήρως το δικαίωμα ανατιμήσεων με την σύσταση μιας “ανεξάρτητης” επιτροπής αλά ΔΕΗ, για να μην χρεώνεται η συγκυβέρνηση του αίσχους το πολιτικό κόστος.
ellinonpaligenesia

Ρατσισμός είναι...

Ο φόβος να δηλώνεις πατριώτης στη πατρίδα σου!
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Με το φόβο να κατηγορηθείς ως ρατσιστής να ταΐζεις τους... «επισκέπτες» σου και η οικογένεια σου να μένει νηστική!


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αυξάνουν οι χριστιανοί στο Ισραήλ εν μέσω διωγμών

 

Εκατοντάδες Καινές Διαθήκες κάηκαν δημόσια στο Ισραήλ.


Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάη στις 18, μέρα Κυριακή, από ορθόδοξους Εβραίους φοιτητές στην πόλη 0ρ Γιεχουντά, αναφέρει στο ενημερωτικό της έντυπο, η Βιβλική Εταιρία.

Τα αντίτυπο των Καινών Διαθηκών τα μάζεψαν πόρτα-πόρτα από τα σπίτια Εβραίων που είχαν γίνει Χριστιανοί!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Kissinger: «Όσοι απορρίπτουν το Παγκόσμιο Σύστημα είναι Τρομοκράτες»

Ο Kissinger αποδεικνύει περίτρανα μέσω των δηλώσεων του ότι είμαστε όλοι «ύποπτοι» και «τρομοκράτες» αντιστεκόμενοι στο παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων. Η οποιαδήποτε παρέκκλιση ή απειλή στα σχέδια της νέας τάξης είναι πράξη τρομοκρατίας…

Το μικρό βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από Συνέδριο της AK Βank το 2007 στην Κωνσταντινούπολη, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την ετήσια Συνάντηση της Λέσχης Bilderberg του ίδιου έτους. Ίσως δεν θα πρέπει να σοκάρει πλέον ο κυνισμός του Kissinger μέσω της ομιλίας που θα παρακολουθήσετε: (σ.σ. pentapostagma.gr: ο Kissinger αποτέλεσε πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α καθώς βέβαια και μέλος της Λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και του Bohemian Grove εκτός πλείστων άλλων):

Στη Μέση Ανατολή, ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Τα έθνη δεν αντιπροσωπεύουν ιστορικές οντότητες με την ίδια σημαίνουσα ιστορική βαρύτητα με τις οντότητες των Ευρωπαϊκών Εθνών. Η Τουρκία βεβαίως αποτελεί ιστορική οντότητα, και σε σημαντικό βαθμό και το Ιράν. Όμως στην ενδιάμεση περιοχή, τασύνορα χαράχτηκαν από τους νικητές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στη βάση της διευκόλυνσης της σφαίρας επιρροής τους. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι ταυτότητες των συγκεκριμένων χωρών, και τα σύνορά τους μπορούν να «διαβρωθούν» ευκολότερα.

Εμείς στην Αμερική καλούμε τρομοκράτες όσους στην πραγματικότητα απορρίπτουν το διεθνές σύστημα, προσπαθώντας να το μετατρέψουν σε ένα ριζοσπαστικό Ισλαμικό φονταμενταλιστικό σύστημα.

Δείτε το βίντεο:



Αυτό που λέει ξεκάθαρα ο Kissinger είναι ότι καθώς πολλές από τις χώρες της Μέσης Ανατολής δεν έχουν την ιστορική σημαντικότητα παλαιότερων εθνών, οι πύλες τους είναι ορθάνοιχτες για να δεχθούν επιθέσεις, να τους επιβληθεί αλλαγή καθεστώτος και αλλαγή «νοοτροπίας ως προς το παγκόσμιο σύστημα». Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η ανθρωπότητα βίωσε την Δυτικά υποστηριζόμενη ΑραβικήΆνοιξη , η οποία οδήγησε στην ανατροπή καθεστώτων σε αρκετά έθνη της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Πλέον, έπειτα από περισσότερα από δύο χρόνια συνεχούς εξοπλισμού των τρομοκρατών της al Qaeda στη Συρία, καιτης Δυτικής υποστήριξης για την απευθείας παροχή οπλισμού στους ένοπλουςτρομοκράτες της Συρίας (σ.σ. pentapostagma.gr οι οποίοι παραδέχθηκαν τη χρήση ίδιων χημικών όπλων ), η πλήρης αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής από τις Η.Π.Α είναι μία αδιάψευστη πραγματικότητα.

Το επιμύθιο; Ο Kissinger αναφέρει ότι η λέξη “τρομοκράτης” αποτελεί στην πραγματικότητα αυτόν που απορρίπτει και μάχεται κατά του διεθνούς συστήματος – εννοώντας φυσικά την πορεία προς την ολοκληρωτική νέα τάξη πραγμάτων…

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/kissinger-osoi-aporriptoun-to-pagkosmio-systhma-einai-tromokrates.html#ixzz2Zo9h2jGq

NSA: «Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα». Εσένα;

 
  Ο «πυρήνας» των αποκαλύψεων του Edward Snowden είναι η εφιαλτική πρόθεση της NSA να συλλέξει, να παρακολουθήσει και να αποθηκεύσει όλες τις μορφές ανθρώπινων επικοινωνιών μέσω τεχνολογικών δυνατοτήτων που υπερβαίνουν την κοινή λογική..


Πράγματι, σύμφωνα με δημοσίευμα του guardian που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr, το Κέντρο Δεδομένων της NSA στη Bluffdale της Utah, αναμένεται σύντομα να στεγάσει και να λειτουργήσει υπερ-υπολογιστές με στόχο την αποθήκευση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων από emails, τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και αναζητήσεις στο διαδίκτυο…


Δείτε εδώ προηγούμενο δημοσίευμά μας το οποίο καταδεικνύει ότι η παρακολούθηση μέσω του νέου Κέντρου Δεδομένων πραγματοποιείται σε "πραγματικό χρόνο" - κάθε λεπτό που περνά και κάθε στιγμή που βρισκόμαστε στο διαδίκτυο..





Η Washington Post ανέλυσε σε πολύ σημαντικό δημοσίευμά της τις προθέσεις και το «προφίλ» του Στρατηγού Keith Alexander, διευθυντή της NSA, δικαιολογώντας πλήρως την απόφαση του Snowden να θυσιάσει την ελευθερία του και να προβεί σε αποκαλύψεις:


«Θέλουμε να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες» - Το δημοσίευμα της Washington Post αναλύει τους τρόπους με τους οποίους ο Alexander εφήρμοσε την πρακτική της πλήρους συλλογής δεδομένων με πρώτα «θύματα» του Ιρακινούς εν μέσω περιόδου πολέμου, πρακτική που εν συνεχεία χρησιμοποιήθηκε εντός των εδαφών των Η.Π.Α αλλά και σε όλα τα κράτη σε παγκόσμια κλίμακα..


"Εκείνη την χρονική περίοδο, περισσότερες από 100 ομάδες Αμερικανών αναλυτών εξέταζαν εξονυχιστικά όλα τα μέρη ηλεκτρονικών δεδομένων που θα τους οδηγούσαν στους βομβιστές και τα κρυμμένα εργαστήριά τους. Όμως, ο Διευθυντής της NSA, Στρατηγός Keith B. Alexander, δεν επιθυμούσε μονάχα την συλλογή τμημάτων των δεδομένων. Ήθελε να συλλεχθούν τα πάντα: Κάθε μήνυμα κινητού τηλεφώνου, κάθε τηλεφώνημα και κάθε e-mail μπορούσε να εντοπιστεί και να καταγραφεί από τους πανίσχυρους υπολογιστές της Υπηρεσίας.


Σύμφωνα με την Washington Post οι πρακτικές του Alexander αποτέλεσαν την υλοποίηση μίας προσέγγισης «προστασίας των Αμερικανών από μία σειρά «πιθανών άμεσων απειλών», από τρομοκρατικές πράξεις μέχρι συντριπτικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο»..


Πέρα από την τρομακτική σκέψη ότι παρακολουθούμαστε όλοι, και ότι παρακολουθούνται τα πάντα, ασφαλώς και τίθεται θέμα νομιμότητας των πρακτικών της NSA αλλά και άμεσα συνεργαζόμενων με αυτήν (Google, Facebook) : είναι σαφές ότι η τεχνολογική ανάπτυξη δεν συνδυάστηκε (σ.σ. pentapostagma.gr – με σαφή πρόθεση όμως) με ένα ισχυρό νομοθετικό πλαίσιο προστασίας..


Πλέον, η NSA προσπαθεί να επεκτείνει συνεχώς τις δυνατότητες της δίχως όρια... Αποθηκεύουν τόσο μεγάλες ποσότητες πληροφοριών, και ετοιμάζονται να αποθηκεύσουν ακόμη περισσότερες, ώστε κατασκεύασαν τεράστια νέα εγκατάσταση με υπερυπολογιστές στη Utah με στόχο να μπορέσουν να αποθηκευθούν όλες οι επικοινωνίες από τοεσωτερικό των Η.Π.Α όσο και από τον υπόλοιπο κόσμου - που έχουν συλλεχθεί..


«Παρακολουθήστε τους πάντες και τα πάντα».. Η NSA είναι η εφιαλτική πραγματοποίηση του Μεγάλου Αδελφού.. Ποιος μπορεί να μιλήσει πλέον για «θεωρίες συνωμοσίας»;



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/nsa-parakolouthoun-tous-pantes-kai-ta-panta-o-efialths-einai-edw.html#ixzz2Zo9LZecA

Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας

Ιδρυτική Α.Κ.Ε.(Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας)


Ζούμε την εποχή της απόλυτης επίθεσης στο ανθρώπινο γένος.Παίρνουμε θέση,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ,δημιουργούμε κάτι νέο!!!


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η έλλειψη προτάσεων αλλά και οι κόκκινες γραμμές των κομμάτων και των κινημάτων μας έβαλαν στην διαδικασία να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε το Α.Κ.Ε. (Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας) το οποίο θέτει στόχους και σκοπούς που τα άλλα κινήματα δεν πιάνουν ή αρνούνται να δουν λόγω συμφερόντων.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που μέχρι τώρα πάλευε ανεξάρτητα και χωρίς καμία κομματική ή ιδεολογική κατεύθυνση σε όλα τα μέτωπα που έχει δημιουργήσει η Παγκοσμιοποίηση των Τραπεζιτών.Η σκέψη μας και τα πιστεύω μας δεν περιορίζονται σε δογματικές κατευθύνσεις και η έρευνα για αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα δεν εμπεριέχει ταμπού και προκαταλήψεις.Φέρουμε μια νέα συνειδητότητα, έναν νέο τρόπο σκέψης. Στόχος μας είναι η εξεύρεση της αλήθειας και η υποστήριξη αυτής με κάθε τρόπο.

Η θεωρία του φοβισμένου "συνωμοσιολόγου" που μένει κλεισμένος στο καβούκι του χωρίς να κάνει τίποτα για εμάς δεν ισχύει.Αντίθετα θεωρούμε επιβεβλημένο το να πολεμάμε όσους είναι υπαίτιοι για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ανθρωπότητα οδηγώντας την στον αφανισμό.

Η παρουσία μας στους κοινωνικούς αγώνες είναι συνεχής και μαζική.Βρισκόμαστε στους δρόμους,σε χώρους εργασίας,σε πλατείες αλλά και σε μάχες στην καθημερινότητας μας προσπαθώντας να δώσουμε μία άλλη κατεύθυνση στους συνανθρώπους μας που είναι φοβισμένοι και παραπλανημένοι από τον εγωιστικό τρόπο που τους επέβαλε το σύστημα να σκέφτονται και να λειτουργούν.

Η καπηλεία της ορολογίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων από ανθρώπους που δεν μπορούν να αποβάλουν από πάνω τους τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν το σύστημα,έχει βγάλει μία λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε μισάνθρωποι,μισαλλόδοξοι και στοχοποιούμε συγκεκριμένους λαούς βάση της εθνικότητάς τους.Για εμάς δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι,υπάρχουν ξεχωριστοί και διαφορετικοί άνθρωποι πλασμένοι έτσι για να μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.Το πρόβλημα για εμάς δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ αλλά οι απάνθρωπες πολιτικές που ασκούν τα κέντρα εξουσίας προωθώντας τον Εθνικιστικό και Φασίστικο Σιωνισμό ως μέσο κυριαρχίας(εις βάρος και του ίδιου του λαού του Ισραήλ) έως την τελική του επικράτηση. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και μια μεγάλη προσπάθεια από διάφορα παρακρατικά κέντρα που από τον φόβο που τους προξένησε η αυξανόμενη αφύπνιση των πολιτών προσπάθησε(και κατάφερε η αλήθεια είναι) να μας φορέσει ταμπέλα.


ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Ο πόλεμος είναι σε πολλά μέτωπα και δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα ο κόσμος αδυνατεί να βρει το πρόσωπο του πραγματικού εχθρού θέτοντας ο καθένας ένα "εχθρό" που είναι πιο κοντά στα ιδεολογικά ή τα θρησκευτικά του πιστεύω.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να προκύψει και η ένωση των ανθρώπων και να δημιουργηθεί ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο που θα τους γκρεμίσει.

Ο πόλεμος είναι σε πρώτη φάση Ταξικός αφού αυτό που ζούμε είναι μία ανελέητη και χωρίς προηγούμενο επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα που με αγώνες έχουν κατακτηθεί,εξαλείφοντας την Μεσαία Τάξη και γυρνώντας τις εργασιακές συνθήκες στον Μεσαίωνα.Η προετοιμασία για τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας έχουν ξεκινήσει από παλιά και έχουν περάσει μέσα από την απαξίωση του δημόσιου πλούτου και των δημόσιων αγαθών από υποτακτικούς υπάλληλους που εξυπηρετούν σκοπούς που είναι αντίθετοι από τα συμφέροντα των λαών.

Σε δεύτερη φάση είναι Εθνικός αφού οι νέοι κατακτητές των Εθνών-κρατών έρχονται μέσα από τις τράπεζες τους και πατώντας στην Παγκοσμιοποιημένη αγορά υποδουλώνουν τους λαούς φορτώνοντας σε αυτούς τα δικά τους χρέη αναγκάζοντας τα έθνη-κράτη να ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Πάνω από όλα όμως για εμάς ο πόλεμος είναι ανθρωπιστικός και πνευματικός.

Η επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής είναι κάτι που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί αλλά και να μείνει αναπάντητο. Μεταλλαγμένα τρόφιμα,χημικοί αεροψεκασμοί,μόλυνση νερού και πολιτικές που οδηγούν στην εξόντωσή μας(βλ. Μνημόνια,φορολόγηση παίδων).Πολιτικές μετανάστευσης που οδηγούν στο εγκλωβισμό,στην εξαθλίωση των ανθρώπων και στην σκλαβιά τους.Μέτρα που παίρνουν για να μας κρατάνε υπό απόλυτο έλεγχο όπως είναι οι κάμερες, το ηλεκτρονικό φακέλωμα μέσα από κάρτες,διαδίκτυο οδηγούν στην απόλυτη στέρηση της ελευθερίας μας και την καθολική εξάρτηση των ανθρώπων από ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα.

Μέσα σε όλα αυτά,δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ο,τι ζούμε την εποχή του εκφυλισμού.Αξίες και ιδανικά έχουν εκλείψει στο σύνολό τους και η ανθρωπότητα βαδίζει σε μονοπάτια που είναι κόντρα στην φύση της.Η ανθρωπιά έχει εξαφανιστεί από μέσα μας και την θέση της την έχει πάρει η απληστία,η ματαιοδοξία και ο ρατσισμός μιας δήθεν ανωτερότητας που μας κάναν να πιστέψουμε ο,τι έχουμε από τους άλλους ανθρώπους.Η απώλεια της κατανόησης της πραγματικής ευτυχίας στους ανθρώπους είναι για εμάς η μεγαλύτερη μάστιγα στις μέρες μας.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι για εμάς αφού όλοι αυτοί που μαυρίζουν τις ψυχές μας υπηρετούν τον ένα και μοναδικό εχθρό του ανθρώπου.

Σε κάθε σημείο αυτού του πλανήτη τα σημάδια που έχουν αφήσει αναδεικνύουν το πρόσωπο του εχθρού.Οι υποτακτικοί του που ανδρώνονται μέσα σε μυστικές εταιρείες και παίρνουν τα πιο σημαντικά πόστα "χτίζουν" κτήρια σε συγκεκριμένα σημεία στον πλανήτη,τοποθετούν τα σύμβολά τους σε ότι μας στέλνουν για να μας καταστρέψει

Μυστικές Λέσχες που καθορίζουν τις εξελίξεις και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας,σκοτεινά κέντρα που η ύπαρξή τους χρονολογείται αιώνες πίσω.


ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
Η κατάρρευση της Παγκοσμιοποίησης για εμάς είναι επιτακτική ανάγκη και μονόδρομος.Ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την κατάρρευση του Τραπεζικού συστήματος και με γενικές απεργίες διαρκείας που θα καταργήσει όλες τις δομές του πλήρως ελεγχόμενου κράτους.


Η Παγκοσμιοποίηση για να πέσει πρέπει να πολεμηθεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα Έθνη και σε απόλυτη συνεργασία ανάμεσα στους λαούς.Έτσι θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθειά τους να στρέψουν το ένα κράτος απέναντι στο άλλο.Η οργάνωση των λαών πρέπει να προσπεράσει τα ΣΥΤΗΜΙΚΑ κόμματα και να προκύψει μέσα από την συμμετοχή στις τοπικές κοινωνίες που θα δημιουργήσουν δυνατούς πυρήνες αντίστασης και ανατροπής.Πρέπει να παρακαμφθεί η ψευδαίσθηση του "εσύ αποφασίζεις με την ψήφο σου"μέσα από την Αστική Δημοκρατία και να μπουν οι βάσεις για Πραγματική Δημοκρατία που θα δώσουν στους λαούς την δυνατότητα να αποφασίζουν.

Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα που θα το επιτύχουμε αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Θα δώσουμε τα πάντα γι'αυτό, θα κάνουμε τα πάντα γι'αυτό. Οι γνώσεις μας θα διαμοιράζονται και θα γνωστοποιούνται σε όλους, επίσης θα υπάρχει ανοιχτή συζήτηση και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται αξιοκρατικά με τη συμμετοχή όλων. Εμείς κάνουμε την αρχή, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων σας.


Κανένας δεν πάει χαμένος και όλοι είμαστε πολύτιμοι

Για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε μάχες μέσα από τις πατρίδες μας.Η μετανάστευση για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος εκτός του ότι είναι άτοπη και εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης ,προδίδει και τον αγώνα όλων μας.

Ο κάθε λαός πρέπει να δίνει μάχες μέσα από τις πατρίδες του και να διεκδικεί ένα καλύτερο και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ κόσμο.Πρέπει να μείνει και να προασπίζει την πίστη του,την κουλτούρα του,τις αξίες,τα ήθη και τα έθιμα του που είναι και ο νούμερο ένας στόχος.


Είμαστε η γενιά που φέρνει μια νέα συνειδητότητα, έναν νέο τρόπο ζωής και σκέψης, μια νέα φιλοσοφία βασισμένη στην αρμονία με τη φύση και τον συνάνθρωπο, μια φιλοσοφία της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αξίας που έχει θαφτεί στο πέρασμα των χιλιετιών, η συνέχεια της ένδοξης και αρμονικής φιλοσοφίας των αρχαίων Ελλήνων. Τα ιδανικά χάθηκαν με το πέρασμα του χρόνου αλλά όπως η ιστορία επαναλαμβάνεται έτσι και οι ανθρώπινες αξίες ξαναγυρίζουν και ζητούν εκ νέου την δικαίωση. Μαζί θα παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας, μαζί για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή σας. Η διεκδίκηση της ελευθερίας τώρα αρχίζει

Α.Κ.Ε.

Αντινεοταξικό Κίνημα Ελλάδας

ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...


Θα γυρίσω...
η Νέα Συρία : Αποκεφαλισμοί,τζιχάντ παιδεραστίας,τον σκότωσαν γιατί είχε τον εσταυρωμένο στο καθρέφτη του αυτοκινήτου, κόβουν τα δάχτυλα στους καπνιστές....

Συνεχίζονται οι αποκεφαλισμοί...η θανάτωση ακολουθεί σαφέστατα τελετουργικό σφαγής των θυσιαζόμενων ζώων με μικρό μαχαίρι που στα αραβικά αποδίδεται με τον όρο (dhabaha).
Στη Συρία του σήμερα,η κάθε αδυναμία παρουσίας ή επέμβασης του Αραβικού Συριακού Στρατού, σε γειτονιά πόλης ή κωμόπολης,σε απομακρυσμένο χωριό ή κεφαλοχώρι,σε αγρόκτημα,σε κάθε σπιθαμή συριακής γης...,τότε υποχθόνιες ολιγομελείς ομάδες που έχουν βγει κυριολεκτικά από τα έγκατα της γης και της κόλασης (τούνελ) σκοτώνουν αδιακρίτως με τον πιο βασανιστικό τρόπο οποιοδήποτε άνθρωπο από μικρό παιδί μέχρι ηλικιωμένο γέροντα βρίσκουν στο δρόμο τους.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικών

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ( KAI EINAI KONTA...)

Πλησιάζομε σιγά-σιγά στην περίοδο εκείνη, που θα αρχίσουν να γίνωνται πολλά και καταπληκτικά θαύματα• ικανά να σύρουν στην απώλεια τους ταλαίπωρους εκείνους, που θα έχουν σαρκικό φρόνημα και θα γοητευθούν και πλανηθούν από τα θαύματα αυτά. ΟΑντίχριστος έρχεται. Πως, και με τι θα τον αντιμετωπίσωμε;

Οι Ναΐτες Ιππότες και η σχέση τους με τη Σατανολατρεία Απόσπασμα από το βιβλίο του Ιωάννη Παλαιτσάκη


Οι Ναΐτες Ιππότες και η σχέση τους με τη Σατανολατρεία Απόσπασμα από το βιβλίο του Ιωάννη Παλαιτσάκη «Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται της ανομίας» (σελ. 437-449)

Εξ αφορμής της σύγχυσης πού επικρατεί περί του τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών στην Ελλάδα πού τελεί υπό την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και χρηματοδοτεί ακόμη και την ανέγερση του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, όπως ισχυρίζεται εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ραφαήλ και Ειρήνης στου Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης αλλά και το ότι τελεί υπό την πνευματική καθοδήγηση του Μητροπολίτη Βελεστίνου Δαμασκηνού κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιεύσουμε την έρευνα του Ιω. Παλαιτσάκη που δημοσιεύεται στο Βιβλίο του «Το γάρ Μυστήριον της ανομίας» και αναδημοσιεύεται στο βιβλίο «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των Χριστιανών» εκδ. Αγαθός Λόγος 2010!

TROKTIKO : Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Ένα Ντοκιμαντέρ που λύνει πολλές απορίες αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και πολλούς προβληματισμούς. Γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα τίποτα από την υπόθεση? Μετά από 3 χρόνια είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Σωκράτη μας λείπεις....
Το ντοκυμανταίρ "troktiko-η αληθινή ιστορία" είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέρα από προσωπική εργασία) από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.
Δεν έγινε νωρίτερα, επειδή από όλους τους εμπλεκομένους δεν γνώριζα κανέναν άλλο πέρα από τον Σωκράτη Γκιόλια. Έτσι, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο -και τελικά χρειάστηκε μιά συγκυρία και μιά τυχαία συνάντηση- ώστε να καταφέρω να πιάσω από κάπου την άκρη του νήματος και να βρω τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν την ιστορία από πρώτο χέρι.
Στόχος μου δεν ήταν να επαναλάβω τα ήδη γνωστά και γραμμένα σε εφημερίδες και ιστοτόπους, αλλά να προσπαθήσω να μαζέψω καινούριο υλικό που ακούγεται για πρώτη φορά και προσπαθεί να απαντήσει στα φυσιολογικά ερωτήματα: ποιός, που, πότε, πως και γιατί;
Παρακολουθώντας τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν από μέσα ολόκληρη την ιστορία του troktiko.blogspot.com, ο καθένας έχει πλέον περισσότερα στοιχεία ώστε να σχηματίσει τη δική του γνώμη.

Κώστας Λακαφώσης - Ιούλιος 2013
troktiko.documentary@gmail.com 




ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/troktiko-h-alithini-istoria.html#ixzz2ZThoM8oh

Ονομάζομαι Ed Snowden


«Γεια σας. Ονομάζομαι Ed Snowden. Λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, είχα οικογένεια, ένα σπίτι στον παράδεισο και ζούσα με μεγάλη άνεση. Είχα επίσης τη δυνατότητα, χωρίς κανένα ένταλμα, να έχω πρόσβαση και να διαβάζω τις επικοινωνίες σας. Την επικοινωνία του καθενός ανά πάσα στιγμή. Μια εξουσία που μπορεί να αλλάζει τη μοίρα των ανθρώπων.
Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του νόμου. Οι Τροποποιήσεις 4 και 5 του Συντάγματος της χώρας μου, το άρθρο 12 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθώς και πολυάριθμα καταστατικά και συνθήκες απαγορεύουν τέτοια συστήματα μαζικής, διάχυτης επιτήρησης. Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ χαρακτηρίζει αυτά τα προγράμματα ως παράνομα, η κυβέρνησή μου υποστηρίζει ότι μυστικές δικαστικές αποφάσεις, που ο κόσμος δεν επιτρέπεται να δει, νομιμοποιούν με κάποιο τρόπο μια παράνομη πράξη. Οι αποφάσεις αυτές φθείρουν απλά την πιο βασική έννοια της δικαιοσύνης – την έννοια της διαφάνειας των πράξεων. Κάτι ανήθικο δεν μπορεί να γίνει ηθικό μέσω ενός μυστικού νόμου.

Πιστεύω στην αρχή που διακηρύχθηκε στη Νυρεμβέργη το 1945: «Τα άτομα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις που υπερβαίνουν τις εθνικές υποχρεώσεις υπακοής. Ως εκ τούτου, οι πολίτες έχουν το καθήκον να παραβιάζουν εθνικούς νόμους προκειμένου να προληφθούν εγκλήματα κατά της ειρήνης και της ανθρωπότητας».
Κατά συνέπεια, από πλευράς μου έκανα ό,τι πίστευα σωστό και άρχισα μια εκστρατεία για να διορθωθεί αυτή η αδικία. Δεν επιδιώκω πλουτισμό για τον εαυτό μου. Δεν επεδίωξα να πουλήσω μυστικά των ΗΠΑ. Δεν συνεργάζομαι με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλειά μου. Αντ΄ αυτού, δημοσιοποίησα ό,τι ήξερα, έτσι ώστε ό,τι επηρεάζει όλους μας, να μπορεί να συζητηθεί από όλους μας στο φως της ημέρας, και ζήτησα δικαιοσύνη απ΄όλη την ανθρωπότητα.
Αυτή η ηθική απόφαση να μιλήσω δημόσια για την κατασκοπεία που επηρεάζει όλους μας είχε μεγάλο κόστος, αλλά ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνω και δεν το μετανιώνω.
Από εκείνη τη στιγμή, η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχουν προσπαθήσει να με κάνουν παράδειγμα – προειδοποίηση προς όλους τους άλλους που θα μπορούσαν να μιλήσουν όπως εγώ. Έχασα την ιθαγένειά μου και καταδιώκομαι για πράξη πολιτικής έκφρασης. Η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών με έχει τοποθετήσει στη λίστα απαγόρευσης πτήσεων. Ζήτησε από το Χονγκ Κονγκ την έκδοσή μου εκτός του νομικού πλαισίου της χώρας αυτής, παραβιάζοντας άμεσα την Αρχή της μη επαναπροώθησης – Νόμο των Ην. Εθνών.
Έχει απειλήσει με κυρώσεις τις χώρες που θα υψώσουν το ανάστημά τους για να υπερασπίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά μου και το σύστημα ασύλου του ΟΗΕ. Προχώρησε μάλιστα σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια να ζητήσει από στρατιωτικούς συμμάχους να προσγειώσουν το αεροπλάνο προέδρου της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να αναζητήσουν έναν πολιτικό πρόσφυγα. Αυτές οι επικίνδυνες κλιμακώσεις αντιπροσωπεύουν μια απειλή όχι μόνο για την αξιοπρέπεια της Λατινικής Αμερικής, αλλά και για τα βασικά δικαιώματα κάθε ατόμου, κάθε έθνους, να ζει ελεύθερο από διώξεις, αναζητώντας και λαμβάνοντας άσυλο.
Ωστόσο, και παρά αυτή την ιστορικά δυσανάλογη επιθετικότητα, χώρες σε όλο τον κόσμο προσέφεραν υποστήριξη και άσυλο. Αυτά τα έθνη, η Ρωσία, η Βενεζουέλα, η Βολιβία, η Νικαράγουα και το Εκουαδόρ, έχουν την ευγνωμοσύνη μου και αξίζουν το σεβασμό να είναι τα πρώτα που όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που πραγματοποιούνται από τους ισχυρούς και όχι τους αδύναμους. Με την άρνησή τους να παραβιάσουν τις αρχές τους μπροστά στον εκφοβισμό, έχουν κερδίσει το σεβασμό του κόσμου. Είναι πρόθεσή μου να ταξιδέψω σε κάθε μία από αυτές τις χώρες για να αποδώσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες στους ανθρώπους και τους ηγέτες τους.
Ανακοινώνω σήμερα την επίσημη αποδοχή εκ μέρους μου όλων των προσφορών στήριξης ή ασύλου που έχουν δοθεί και κάθε άλλη που μπορεί να προσφερθεί στο μέλλον. Με τη χορήγηση ασύλου, για παράδειγμα, από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Maduro, η κατάσταση ασυλίας μου είναι τώρα επίσημη και κανένα κράτος δεν έχει νομική βάση να περιορίσει ή να παρεμποδίσει το δικαίωμά μου να απολαύσω αυτό το άσυλο. Όπως είδαμε, όμως, ορισμένες κυβερνήσεις της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής επέδειξαν προθυμία να ενεργούν έξω από το νόμο, και αυτή η συμπεριφορά εξακολουθεί να υφίσταται σήμερα. Αυτή η παράνομη απειλή καθιστά αδύνατο για μένα να ταξιδέψω στη Λατινική Αμερική και να απολαύσω το άσυλο που μου χορηγείται εκεί σύμφωνα με τα κοινά δικαιώματα όλων.
Αυτή η βούληση των ισχυρών κρατών να ενεργούν εκτός νομιμότητας αντιπροσωπεύει μια απειλή για όλους μας, και δεν πρέπει να επιτραπεί να επιτύχει. Ως εκ τούτου, ζητώ τη βοήθειά σας στην αναζήτηση εγγυήσεων ασφαλούς διέλευσης από τις εμπλεκόμενες χώρες, ώστε να διασφαλίσω το ταξίδι μου στη Λατινική Αμερική, καθώς και στην αναζήτηση άσυλου στη Ρωσία, μέχρις ότου οι χώρες αυτές εφαρμόσουν το δίκαιο και επιτρέψουν το νόμιμο ταξίδι μου. Θα υποβάλω την αίτηση μου στη Ρωσία σήμερα, και ελπίζω ότι θα γίνει ευνοϊκά δεκτή.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα απαντήσω σε ό, τι μπορώ.
Σας ευχαριστώ. Εντ Σνόουντεν».
πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/snowden-NSA.html#ixzz2ZThI22jU