Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός βρέθηκε να γιορτάζει το δικό του "ΟΧΙ " πίσω απο κάγκελα


Τι  φοβούνται οι "επίσημοι"  και  έσπρωξαν μακρυά τους  τον ελληνικό λαό  βάζοντας  μπροστά  του κάγκελα  και χιλιάδες   πραιτωριανούς;

Η απάντηση σε αυτό το  επι της ουσίας  ρητορικό ερώτημα  είναι πολύ απλή.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση  της  εσχάτης προδοσίας   που  διέπραξαν  και συνεχίζουν να διαπραττουν εναντίον της πατρίδας  τους, καθώς  επίσης γνωρίζοντας πολύ καλά  πως  το  "σωσιμό" τους   περιέχει εκτός  της εξόντωσης  μεγάλου  μέρους  του  ελληνικού λαού και  την παράδοση  εδαφικών τμημάτων  της Ελλάδας  στην  ...εποπτεία "ομόσπονδων  κρατών" της  Ε.Ε ( βλ. non paper Γερμανίας), δεν είχαν  άλλη επιλογή παρά  ναμετατρέψουν και την  φετινή  επέτειο του  'Όχι" σε ένα  γελοίο  χουντικόμορφο  πριβέ πάρτυ.

Αυτοί  λοιπόν  που  με  απίστευτη  προστυχιά  και  εθελοδουλεία  είπαν  "Ναί" σε όλα τα τελεσίγραφα  του νέου  "άξονα" , έχουν  το θράσος  να  ανεβαίνουν  σε εξέδρες "επισήμων"  (έστω και υπο την  προστασία  των  ΜΑΤ)  για να  να μαγαρίσουν  το δικό μας  "Όχι".

Ένα  "Όχι" που  είπαν οι πατεράδες και οι παππούδες  μας πριν 72  χρόνια  και  με το στόμα και το αίμα τους.

Ένα  "Όχι"  που είπαν  με  αρχοντιά  πέρυσι  τα παιδιά μας  αποστρέφοντας   με περιφρόνηση  το βλέμμα τους  απο την εξέδρα  των  εκπροσώπων  του νέου δωσιλογισμού. Πράγμα που δεν ξέχασε το δωσιλογικό καθεστώς και για αυτό    φέτος απαγόρευσε  στα  σχολεία τους  να  παρελάσουν.

Ένα  "Όχι"  που  λένε   εδώ και πάρα πολλά χρόνια  εκατομμύρια   συμπατριώτες μας .
Εκείνοι  δηλαδή , που αρνήθηκαν  να φιλήσουν κατουρημένες  ποδιές , να πάρουν  σύνταξη μαϊμού, να βάλουν  την υπογραφή  τους  σε  επιτροπές, να  εξαργυρώσουν  τον  αντιστασιακό  τους αγώνα , να  γίνουν   τα  σκουριασμένα γρανάζια  της  λεριασμένης  "μηχανής του κιμά" της  Νέας Εποχής.

Ένα "Όχι" που λεμε  όλοι μας  σε  εκείνους που σήμερα  κατέβηκαν   απο τις εξέδρες των επισήμων για να πουν  στον φακό μιας κάμερας   λόγια  υποκριτικά  για  πατρίδα  ,  αγώνες , εθνος ,  και έπος του ΄40 .

'Ενα "Όχι" που λέει  όλη κοινωνία   σε αυτά  τα απόβλητα  τα οποία  είτε σαν πρωταγωνιστές είτε σαν  κομπάρσοι , παίζουν  μπροστά στα μάτια  μας   το  δικό τους  "Corpus Graecia",την  φυσική συνέχεια  δηλαδή του  Corpus Christi, εκείνου  του  χυδαίου  και  βλάσφημου  έργου που έπαιξαν  για χάρη τους  οι "Σαλώμες"  της  "πολιτιστικής  αναγέννησης" του Δ' Ράϊχ.

Για μας  η σημερινή  επέτειος  είναι άκόμα ένα σήμαντρο,  για εκείνους  όμως  είναι  η καμπάνα  που  σημαίνει  την αρχή του τέλους   της  ξενόδουλης  επικυριαρχίας  τους,  
Σε λίγο  οι  δωσίλογοι  και οι  συνεργάτες  τους θα λογοδοτήσουν  και τότε τα κάγκελα  δεν  θα  είναι  σαν αυτά  που  έβαλαν  σήμερα   αλλά  σαν κι εκείνα  που βλέπει  απο το κελί του η  "Ιφιγένειά" τους ο  Τσοχατζόπουλος).



video του prismanews.gr Ένα πλακάτ που κράτησε πολίτης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων , το οποίο ανέγραφε "Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας" και τους μαθητές του Λυκείου Ν. Αλικαρνασσού να υψώνουν τη γροθιά τους, την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, δίνουν το στίγμα του κλίματος στην παρέλαση του Ηρακλείου. 

  

Πλατεία Συντάγματος 28 Οκτωβρίου 2012 
Στον τρίτο χρόνο κατοχής αν και επιτρέπεται η παρέλαση ο ελληνικός λαός απαγορεύεται να την δεί.Όλοι βρίσκονται κάτω απο την πλατεία Συντάγματος σε σημείο που να μπορούν μόνο να ακούσουν την φιλαρμονική που παιανίζει για μια χούφτα θλιβερούς δωσίλογους.

  Στην 

Θεσσαλονίκη 28 Οκτωβρίου 2012  
 Ακόμα και στρατιώτες  έβαλαν να "προασπίσουν" την τιμή των επισήμων διότι την  τιμή αυτής της επετείου ήδη την έχουν μαγαρίσει  με την  προδοτική τους διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου